Menu Sluiten

Menu

De keuken is in principe geopend voor lunch van 12:00 tot 16:00 uur en voor diner van 17:00 tot 21:00 uur. In het geval van een vroege voorstelling bij Nationale Opera & Ballet houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee.

Voorgerechten

Broodplankje
gezouten roomboter, aioli

8,5

Carpaccio
truffelmayonaise, rucola, noten mix, parmezaanse kaas

13,75

Gerookte zalm
toast, cocktailsaus

13,75

Warme camembert
paprika dip, groene kruidenolie, boerenlandbrood

13,5

Vitello tonnato
kalfsmuis, tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, rucola

14,5

Soep v/d dag
vraag aan bediening

8,5

Bijgerechten

Zoete aardappel friet
truffelsaus, parmezaanse kaas

7

Extra bijgerecht
sla | groenten | gebakken aardappelen | friet

4

Hoofdgerechten

Vlees

Sate van kippendij
licht pikante satésaus, atjar, cassave kroepoek
met friet

22

Ierse biefstuk
stroganoffsaus
met gebakken aardappelen en groente

25,5

Kalfsschnitzel
champignonroomsaus
met gebakken aardappelen en groente

24,5

Blauwburger
kaas, ui, sla, tomaat, augurk
met friet

21,5

Kalfslever
(traditionele wijze)
gebakken ui, spek
met gebakken aardappelen en groente

24,5

Lamskoteletten
kruidenolie
met gebakken aardappelen en groente

24,5

Chef’s special
vraag aan bediening

dag
prijs

Vis

Fish & Chips
witvis in huisgemaakt beslag, tartaarsaus
met friet en sla

22

Vis burger
sla, tomaat, augurk, tartaarsaus
met friet en sla

21,5

Vangst v/d dag
vraag aan bediening

dag
prijs

Vega

Vega-burger
sla, tomaat, kaas, augurk
met friet

21,5

Kaasfondue
groenten, brood

22,5
(p/p)

Geitenkaas salade
in bladerdeeg, honing, noten, sla

17,75

Desserts

Crumble appletaart
kaneel-ijs en slagroom (warm)

8

Cheesecake
slagroom (wisselend)

8

Huisgemaakte appeltaart
slagroom

6,75

Dessert v/d dag
vraag aan bediening

dag
prijs

Taart v/d dag
vraag aan bediening

dag
prijs