Dinerkaart
De keuken is in principe geopend voor lunch van 12:00 tot 16:00 uur en voor diner van 17:00 tot 21:00 uur. In het geval van een vroege voorstelling bij Nationale Opera & Ballet houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee.
Voorgerechten
Broodplankje
chilliroomkaas dip, aioli
8,5
Carpaccio
truffelmayonaise, slamelange, noten mix, parmezaanse kaas
13,5
Gerookte zalm salade
slamelange, advocadocreme, uien, ei
13,5
Gepaneerde geitenkaas
op een bedje van sla en gerookte paprika
12,5
Gambas
knoflookolie
12,5
Soep v/d dag
vraag aan bediening
8
Hoofdgerechten
Vlees
Sate van kippendij
licht pikante satésaus, atjar, cassave kroepoek, friet
22,5
Kalfslever
spek, uien, gebakken aardappelen, groenten
24,5
Blauwburger
kaas, ui, sla, tomaat, augurk, friet
21,5
Surf ’n turf
entrecote, gambas, kruidenboter, gebakken aardappelen, groenten
27
Entrecote
kruidenboter, gebakken aardappelen, groenten
25
Chef’s special
vraag aan bediening
dag
prijs
Vis
Fish & Chips
witvis in huisgemaakt beslag, tartaarsaus, friet en sla
22
Vangst v/d dag
vraag aan bediening
dag
prijs
Vega
Kaasfondue
gebakken aardappelen, groenten, brood
23
(p/p)
Geitenkaas salade
in bladerdeeg, honing, noten, sla
17,5
Zoete aardappel friet
truffelsaus, parmezaanse kaas
7
Desserts
Crumble appletaart
kaneel-ijs en slagroom (warm)
8
Cheesecake
slagroom (wisselend)
8
Yogurt citroen taartje
8
Huisgemaakte appeltaart
slagroom
6,75
Dessert v/d dag
vraag aan bediening
dag
prijs