Menu Sluiten

Menu

De keuken is in principe geopend voor lunch van 12:00 tot 16:00 uur en voor diner van 17:00 tot 21:00 uur. In het geval van een vroege voorstelling bij Nationale Opera & Ballet houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee.

Voorgerechten

Broodplankje
chilliroomkaas dip, aioli

8,5

Carpaccio
truffelmayonaise, slamelange, noten mix, parmezaanse kaas

13,5

Gerookte zalm salade
slamelange, advocadocreme, uien, ei

13,5

Gepaneerde geitenkaas
op een bedje van sla en gerookte paprika

12,5

Gambas
knoflookolie

12,5

Soep v/d dag
vraag aan bediening

8

Hoofdgerechten

Vlees

Sate van kippendij
licht pikante satésaus, atjar, cassave kroepoek, friet

22,5

Kalfslever
spek, uien, gebakken aardappelen, groenten

24,5

Blauwburger
kaas, ui, sla, tomaat, augurk, friet

21,5

Surf ’n turf
entrecote, gambas, kruidenboter, gebakken aardappelen, groenten

27

Entrecote
kruidenboter, gebakken aardappelen, groenten

25

Chef’s special
vraag aan bediening

dag
prijs

Vis

Fish & Chips
witvis in huisgemaakt beslag, tartaarsaus, friet en sla

22

Vangst v/d dag
vraag aan bediening

dag
prijs

Vega

Kaasfondue
gebakken aardappelen, groenten, brood

23
(p/p)

Geitenkaas salade
in bladerdeeg, honing, noten, sla

17,5

Zoete aardappel friet
truffelsaus, parmezaanse kaas

7

Desserts

Crumble appletaart
kaneel-ijs en slagroom (warm)

8

Cheesecake
slagroom (wisselend)

8

Yogurt citroen taartje

8

Huisgemaakte appeltaart
slagroom

6,75

Dessert v/d dag
vraag aan bediening

dag
prijs