Dinerkaart
De keuken is in principe geopend voor lunch van 12:00 tot 16:00 uur en voor diner van 17:00 tot 21:00 uur. In het geval van een vroege voorstelling bij Nationale Opera & Ballet houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee.
Voorgerechten
Broodplankje
gezouten roomboter, aioli
8,5
Carpaccio
truffelmayonaise, rucola, noten mix, parmezaanse kaas
13,75
Gerookte zalm
toast, cocktailsaus
13,75
Warme camembert
paprika dip, groene kruidenolie, boerenlandbrood
13,5
Vitello tonnato
kalfsmuis, tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, rucola
14,5
Soep v/d dag
vraag aan bediening
8,5
Bijgerechten
Zoete aardappel friet
truffelsaus, parmezaanse kaas
7
Extra bijgerecht
sla | groenten | gebakken aardappelen | friet
4
Hoofdgerechten
Vlees
Sate van kippendij
licht pikante satésaus, atjar, cassave kroepoek
met friet
22
Ierse biefstuk
stroganoffsaus
met gebakken aardappelen en groente
25,5
Kalfsschnitzel
champignonroomsaus
met gebakken aardappelen en groente
24,5
Blauwburger
kaas, ui, sla, tomaat, augurk
met friet
21,5
Kalfslever
(traditionele wijze)
gebakken ui, spek
met gebakken aardappelen en groente
24,5
Lamskoteletten
kruidenolie
met gebakken aardappelen en groente
24,5
Chef’s special
vraag aan bediening
dag
prijs
Vis
Fish & Chips
witvis in huisgemaakt beslag, tartaarsaus
met friet en sla
22
Vis burger
sla, tomaat, augurk, tartaarsaus
met friet en sla
21,5
Vangst v/d dag
vraag aan bediening
dag
prijs
Vega
Vega-burger
sla, tomaat, kaas, augurk
met friet
21,5
Kaasfondue
groenten, brood
22,5
(p/p)
Geitenkaas salade
in bladerdeeg, honing, noten, sla
17,75
Desserts
Crumble appletaart
kaneel-ijs en slagroom (warm)
8
Cheesecake
slagroom (wisselend)
8
Huisgemaakte appeltaart
slagroom
6,75
Dessert v/d dag
vraag aan bediening
dag
prijs
Taart v/d dag
vraag aan bediening
dag
prijs